Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

...

... κάθε μέρα, κάθε 20:00, τα τανκς της προπαγάνδας κάνουν βόλτες στους δρόμους των κοινωνικών μας σχέσεων.

... η φράση του παπανδρέου, που την αναμεταδίδουν οι δημοσιογράφοι, ότι τον συγκινεί όταν άνθρωποι του μόχθου του λένε ότι θυσιάζουν για την ΠΑΤΡΙΔΑ τον ΜΙΣΘΟ τους, είναι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.
Πέρυσι μιλάγαμε για την χούντα του καραμανλή.
Για το 2010 θα πρέπει να μιλάμε για το πραξικόπημα του παπανδρέου και του πασοκ. Γιατί είναι πραξικόπημα όταν εκλέγεσαι με το αντίθετο πρόγραμμα που εφαρμόζεις. Οι ευαίσθητοι σε "δημοκρατικά" ζητήματα, προφανώς πρέπει να αρχίσουν να αναρωτιούνται.
Μέσα από την λογική του κοινοβουλευτισμού, αφού το πασοκ δεν μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα με το οποίο εκλέχθηκε, θα πρέπει να κηρύξει εκλογές. Θα πρέπει να δώσει την δυνατότητα στον "ελληνικό λαό" να "επιλέξει" ΞΑΝΑ αυτόν που θα τον κυβερνήσει, με πρόγραμμα που θα πρέπει να τηρηθεί.
Μέσα από την λογική του κοινοβουλευτισμού, μια απαίτηση, γα την αρχή, που πρέπει να δημιουργηθεί είναι η: κάτω η κυβέρνηση...



Δείτε παρακάτω ένα ντοκιμαντέρ για την δίκη της χούντας (1967-1974). Αν εξαιρέσει κανείς τον πατριωτικό αριστερό λόγο, την προσέγγιση με βάση την "εθνική εξάρτηση" και τον "ξένο δάχτυλο", τα πλάνα αρχείου είναι διδαχτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου